Meny
  • Engelska
  • Svenska

 

Yuna Village

 

Yuna Village Garden Resort

Yuna Village Garden Resort är ett eko hotell som ligger utanför byn Yuna Village i Gambia på Afrikas västkust. Vi erbjuder 20 dubbelrum och möjlighet till att boka konferensrum. Vidare har hotellet också restaurang och en pool!

Vi erbjuder en fantastisk miljö i en lugn omgivning med en stor trädgård och vårt egna system med vatten och elektricitet. Detta är ett perfekt ställe för dig som vill ta dig från det vanliga turistlivet och komma närmare naturen och kulturen i Gambia.

Vi har en personalstyrka på 10 människor. Vi erbjuder en variation av aktiviteter under dagarna så som workshops och utflykter som exempelvis till den lokala fiskmarknaden vilket är en upplevelse utöver den vanliga eller varför inte ta del av den enorma lokala marknaden som närliggande Serrekunda har varje vecka. Vidare kan vi också att erbjuda våra kunder en mycket speciell dagsresa till Senegal som vi kallar för ”Magic Roadtrip” 

Vi har också speciella paketresor till de som är intressant. Resan kommer i dessa fall innehålla mycket aktiviteter under veckan med guide. Utöver ovanstående aktiviteter så innehåller paketet också en resa till ett lokalt zoo, ett besök på en krokodilfarm samt en Gambisk afton med musik och dans. För de som bokar paketresor så är det ingen kostnad för respektive aktivitet. 

Varje dag går våra bilar till Gambias underbara stränder "the smiling coast" längs med Atlanten, Ni väljer vilken strand och vi kör er dit och hämtar upp er efter överenskommelse. Restid ca 25 min. Ni som vill ta det lugnt och slappa vid hotellet kan använda vår pool för att svalka er. Gambia är ett mycket solsäkert land att semestra i mellan okt. - maj. 

En semester på Yuna Village Garden resort är till skillnad från hotellen inne i städerna mycket mer innehållsrik. Ni har möjlighet att besöka Gambiska byar och träffa familjer och individer för att få en unik inblick i Gambisk kultur samt hur människor lever ute på landet. Som extra grädde på moset innehåller resan också för dem som vill sol och bad och rekreation. 

Intresseanmälan


Har du frågor om vår resort eller har övriga frågor.
Använd formuläret nedan så återkommer vi.