Meny
  • Engelska
  • Svenska
Tropiskt boende omgivet av kvittrande fåglar och fruktträd
Här kan man svalka sig i vår fräscha pool
Vår färgglada bar & restaurang
Varje bungalow har sin egna veranda, dusch & toalett
Ett vanligt sovrum på yuna village!
Fågel-perspektiv på hotellet
Vi organiserar massvis med aktiviteter på hotellet och utanför

Yuna Village Garden Resort

Yuna Village Garden Resort är ett eko hotell som ligger utanför byn Yuna Village i Gambia på Afrikas västkust. Vi erbjuder 20 dubbelrum och möjlighet till att boka konferensrum. Vidare har hotellet också restaurang och en pool!

Vi erbjuder en fantastisk miljö i en lugn omgivning med en stor trädgård och vårt egna system med vatten och elektricitet. Detta är ett perfekt ställe för dig som vill ta dig från det vanliga turistlivet och komma närmare naturen och kulturen i Gambia.

Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter under dag och kvällstid så som workshops och utflykter till de som är intresserade och vill uppleva det lilla extra - mer om det kan ni läsa under menyalternativet "natur och aktiviteter".  

Varje dag går våra bilar till Gambias underbara stränder "the smiling coast" längs med Atlanten, ni väljer vilken strand och vi kör er dit och hämtar upp er efter ett dagligt och smidigt schema. Restid ca 25 min. Vi levererar även mat från hotellet till er på stranden om så önskas då vårt specialerbjudande är all-inclusive. Ni som vill ta det lugnt och slappa vid hotellet kan använda vår pool för att svalka er. Gambia är ett mycket solsäkert land att semestra i mellan oktober - maj.

En semester på Yuna Village Garden resort är mer innehållsrikt till skillnad från hotellen inne i städerna. Här har ni en tropsik omgivning av kvittrande fåglar, fruktträd och en helt stjärnklar himmel på kvällarna. Ni har även möjligheten att besöka Gambiska byar och träffa familjer och individer för att få en unik inblick i Gambisk kultur och deras levnadssätt då vi befinner oss lokalt. 

Intresseanmälan


Har du frågor om vår resort eller har övriga frågor.
Använd formuläret nedan så återkommer vi.